سمینار جادوی هوش مصنوعی

۲۹ آبان ۱۴۰۲ | ۱۱:۲۵ کد : ۷۴۱۷ اخبار و رویدادها
به مناسبت بزرگداشت هفته‌ی کارآفرینی، به همت معاونت پژوهش و فناوری دانشکده شریعتی و با همکاری گروه الکترونیک، در تاریخ ۲۹ آبان ماه  ۱۴۰۲ برگزار شد.

سمینار جادوی هوش مصنوعی  با ارائه دکتر سید حسین احمد پناه از مدرسین گروه الکترونیک، در آمفی تئاتر فاز 1 دانشکده برگزار شد.
ایشان ضمن تعریف هوش مصنوعی:
 " هوش مصنوعی به انگلیسی Artificial intelligence که به طور مخفف آن را AI نیز می‌نامند، در واقع تکنولوژی است که به نحوی قابلیت تفکر دارد. البته این قابلیت تفکر با چیزی که ما به عنوان تفکر انسانی می‌شناسیم تا حد زیادی تفاوت دارد، اما در حقیقت سعی دارد تا از آن تقلید کند".
 ایشان در ادامه دانشجویان را با تاثیر آن در زندگی انسان امروزی و تحولاتی که در این راستا محقق خواهد با ذکر مثال و اجرای نمونه هایی در سیستم رایانه آشنا نمودند.
در واقع استفاده صحیح از این دستاورد علمی میتواند منجر به پیشرفت های چشمگیری در همه زمینه های صنعتی، پزشکی علمی و ... گردد.
 و نکته دیگر اینکه همچون سایر کشف های بشریت در بسیاری از زمینه ها بستر لازم برای افراد سودجو و القاء غیر واقعی حقایق به مخاطب را بوجود خواهد آورد.
 در پایان  احمد پناه به سوالات دانشجویان در این زمینه پاسخ های لازم را ارئه نمودند.