بیانیه مرکز بسیج اساتید دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور به مناسبت هفته بسیج

مرکز بسیج اساتید دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور به مناسبت هفته بسیج بیانیه‌ای صادر کرد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه متن بیانیه بدین شرح است:

باسمه تعالی

از صفحات زرین انقلاب شکوهمند اسلامی صدور فرمان تاریخی امام خمینی (ره) مبنی بر تشکیل بسیج مستضعفین بود.بی شک دوراندیشی، هوشیاری  حضرت امام عظیم الشان(ره) درایجاد این نهاد مقدس و تدابیر روشنگرانه رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) بنیادی ترین عامل خنثی‌سازی توطئه‌ها در مقابل انقلاب اسلامی بوده است.

دفاع جانانه در هشت سال دفاع مقدس، نقش آفرینی در سازندگی کشور  مشارکت در رشد و توسعه همه جانبه علمی، اقتصادی، مقابله با تهاجم فرهنگی و جریان نفوذ دشمن و دفاع از حریم اهل بیت و کشور، حضور جدی در عرصه‌های محرومیت زدایی و رفع آثار بلایای طبیعی، نشان از دارا بودن آرمانی مقدس جهت تعالی و رشد ایران اسلامی است.

تفکر مقاومت و فرهنگ بسیجی ملت ایران تحت راهبری ولایت امر رهبر حکیم و فرزانه در آینده ای نه چندان دور موجبات تحقق آرزوی  جامعه‌ی بشری در رهایی از چنگال خونین  صهیونیزم بین الملل و سلطه‌گران خواهد شد و زمینه‌های رشد و تعالی انسانیت در همه زمینه ها را در رسیدن به قله‌های پیشرفت رسیدن به تمدن نوین اسلامی وایرانی را فراهم خواهد آورد.

مرکز بسیج اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای کشور