موفقیت پریسا بکرانی دانشجوی رشته هنر، در سومین جشنواره ملی فرهنگی هنری ذوالفقار

۲۴ آبان ۱۴۰۲ | ۱۳:۰۹ کد : ۷۳۰۵ اخبار و رویدادها
به گزارش کانون خبر و رسانه دانشکده فنی دکتر شریعتی دانشجو پریسا بکرانی (اعضای اصلی انجمن هنر و گرافیک ) موفق به کسب رتبه سوم در رشته نقاشی دانشجویی شدند .

به گزارش کانون خبر و رسانه دانشکده فنی دکتر شریعتی  پریسا بکرانی دانشجوی رشته هنر دانشکده شریعتی (اعضای اصلی انجمن هنر و گرافیک ) موفق به کسب رتبه سوم در رشته نقاشی دانشجویی در سومین جشنواره فرهنگی هنری ذوالفقار شد.

آیین اختتامیه این جشنواره با حضور اعضای هیئت رئیسه دانشگاه و جمعی از چهره‌های سیاسی، فرهنگی، هنری و اصحاب رسانه، دوشنبه ۲۲ آبان‌ماه ۱۴۰۲ در تالار ولایت دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمان برگزار شد.
گفتنی است سومین جشنواره ملی فرهنگی هنری «ذوالفقار» در بخش‌های پوستر، خوشنویسی، نقاشی، شعر، داستان کوتاه، خاطره نویسی و مقاله و با محورهای سیره و سبک زندگی شهید سلیمانی، ولایتمداری، عدالت، دفاع مقدس و راهیان‌نور، صلح، امید، کرامت انسانی، بصیرت‌افزایی، اخلاق، فرهنگ عفاف و حجاب و نماز و… برگزار و در مراسم اختتامیه از همسر شهید لنگری‌زاده (از شهدای مدافع حرم) تقدیر شد.