حضور ریاست دانشکده در افتتاح دهمین نمایشگاه پوستر پیامبر مهربانی حضرت محمد مصطفی (ص)

۲۴ آبان ۱۴۰۲ | ۰۸:۵۲ کد : ۷۲۹۵ اخبار و رویدادها
در این دوره بیست اثر به نمایشگاه راه یافت که نفرات اول تا سوم این نمایشگاه از دانشجویان سنوات قبل و ترم جاری می باشد .

روز سه‌شنبه ۲۳ آبان همزمان با روز جهانی مهربانی، دهمین نمایشگاه پوستر پیامبر مهربانی حضرت محمد مصطفی (ص) با حضور  دکتر بسطامی ریاست دانشکده ، جلال عطارزاده ،علیرضا کاویان راد ، یدالله تناور و سهیل صالح و استادمهرزاد طاهری  از اساتید برجسته گروه هنر  افتتاح گردید.

شایان ذکر است طی ده سال گذشته تا کنون در این نمایشگاه بیش از ۸۰ اثر از دانشجویان رشته گرافیک،به نمایش گذاشته شده است.

در این دوره بیست اثر به نمایشگاه راه یافته که نفرات اول تا سوم آن به شرح زیر می باشد.
یاثمین محمودی نفر اول
 مریم ساکیان نفر دوم
 الهام محمد زاده نفر سوم

هرساله هنرمندانی که اثر آنها به نمایشگاه راه پیدا میکند به عنوان هنرمندان مهربان سال معرفی می شوند که در  افتتاحیه دهمین دوره نمایشگاه پوستر  پیامبر مهربانی، همزمان با روز جهانی مهربانی، 11 نفر از هنرمندان ( اسامی آنها در زیر آمده است) موفق به دریافت لوح «هنرمند مهربان » از دست رئیس دانشکده شدند.

الهام محمدزاده

الهام حسنی

سارا یمین الهی

فاطمه شاهسون

فاطمه آقایی

فاطمه کیانی

مریم ساکیان

مهدیه ثمنی

مهشید قاسم زاده

نازنین منصوری

یاثمین محمودی

گفتنی است نمایشگاه پوستر پیامبر مهربانی حضرت محمد مصطفی (ص) ده سال است که به همت استادعطارزاده و با مشارکت دانشکده شریعتی و فرهنگسرای اندیشه برگزار می گردد.