۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۳:۰۰ کد : ۷۲۸ اخبار و رویدادها
دکتر صالحی عمران خواهان انتقال فعالیت ها و رویکردهای دانشگاه فنی و حرفه ای به مقام معظم رهبری شد

در راستای معرفی و تببین سیاست های راهبردی دانشگاه فنی و حرفه ای، ارائه ی فعالیت ها و شناسایی بهرچه بیشتر ایت مرکز علمی به حضور مقام معظم رهبری (دامه برکاته)، صبح امروز یکشنبه بیست و نهم اردیبهشت ماه شاهد برگزاری جلسه ای با حضور حجت الاسلام و المسلمین مصطفی رستمی رئیس محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، دکتر صالحی عمران رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای، معاونین و هیئت همراه، برخی از روسای مراکز استان تهران ، مدیران دانشگاه فنی و حرفه ای، اساتید و نماینده تشکلات دانشجویی در دانشکده فنی شریعتی بودیم.
در ابتدا خانم مهندس گرد رئیس دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی  ضمن خوشامدگویی و آرزوی قبولی طاعات حضار در ماه مبارک رمضان و گزارشی اجمالی در مورد فعالیت های قبل تا کنون این مرکز، یکی از افتخارات خود را خادم بودن این دانشگاه کارآمد و اثرگذار کشور دانست و افزود:

" امید است این مرکز که یکی از قدیمی ترین دانشکده های بدنه دانشگاه فنی و حرفه ای است همراه با سایر مراکز این دانشگاه شاخص کشور، بتواند در پیشبرد منویات مقام معظم رهبری و تحقق یافتن گام دوم انقلاب اثرگذار باشد."

در ادامه دکتر صالحی عمران به ارائه ی گزارشی مبسوط در مورد تاریخچه ی پیدایش دانشگاه فنی و حرفه ای پرداخت و اذعان داشت:
" این دانشگاه یکی از بزرگترین دانشگاه های کشور قلمداد می شود که با داشتن 173 مرکز در تمام استان های ایران اسلامی، توانسته است ضمن حفظ بحث مهم تفکیک جنسیتی که زمینه ساز مطلوبی برای محیط آموزشی کشور است، به انتقال مهارت و تقویت این امر بپردازد."

ایشان در ادامه بیان داشت :
" با نیم نگاهی به سیستم های آموزشی کشور می توان به خوبی دریافت، نگاه مهارت محور، زمینه ساز شکل گیری آموزش عالی کشور شد. آموزش مهارت محور، همان جایی است که باید در آن بستر سرمایه گذاری کرد تا کمبود نیروهای متخصص و به تعبیر مقام عظمای ولایت پنجه های کارآمد جامعه مرتفع گردد."

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای در بخش بعدی سخنان خود یکی از مسیرهای ارتباط تجاری سازی آموزش را بحث آثار اقتصادی ارزیابی نمود و اذعان داشت:
"تمام سعی ما فعالان دانشگاه فنی و حرفه ای بر این اصل استوار است که این دانشگاه را در مسیری درست قرار داده که یکی از این مسیرها تجاری سازی آموزش و یافته های دانشجویان ماهر در مقوله مهم اقتصاد است. تمام  خواسته ما این است که در این دانشگاه با داشتن حدود 200.000 دانشجو و  1300 کارگاه و آزمایشگاه های عملی با تکیه بر تجربیات اساتید خود در راه اصلاح سیاست های کهنه و غیر مهارتی کارهای بزرگی انجام دهیم که خوشبختانه توانسته ایم با اصلاح برخی از سیاست ها و تغییر برنامه های درسی با تکیه و تاکید بر "صلاحیت محوری" رویکردهای شغلی و حرفه ای را مد نظر داشته باشیم تا دانشجوهای این دانشگاه را برای اشتغال و بازار کار آماده کنیم. امید داریم در سال جاری که به عنوان "سال رونق تولید" از سوی مقام معظم رهبری نامگذاری شده است با شتاب و کیفیت بیشتری به این مهم دست پیدا کنیم و این دانشگاه توانمند بتواند منشاء آثار و تحولات خوب و مفیدی در کشور شود و این جلسه و دیدار بتواند در پیشبرد اهداف این دانشگاه مثمر ثمر باشد. "

توجه ویزه به آموزش های مهارت محور، اشتغال فارغ التحصیلان بیکار و تزریق نیروهای ماهر به جامعه با تکیه بر تجربه های بین المللی و از همه مهم تر تحقق گام دوم انقلاب "که یکی از مقوله های مهم آن اقتصاد است" توسط این دانشگاه و ... از دیگر عناوین و سرفصل های سخنان دکتر صالحی عمران در این جلسه بود.
در ادامه حجت الاسلام و المسلمین بنیان جوادی رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه فنی و حرفه ای و دکتر رضا مهدی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای، هر یک به صورت مجزا به ارائه گزارشی از فعالیت های حوزه های کاری خود پرداختند.
گفتنی است حجت الاسلام و المسلمین بنیان جوادی پس از سخنرانی مبسوط خود در مورد اهداف دانشگاه فنی و حرفه ای، خواستار برپایی دفاتر نهاد رهبری در کلیه مراکز شده و در پایان خواستار دیدار مستقل مسئولین دانشگاه فنی و حرفه ای با مقام عظمی ولایت (دامت برکاته) شد.
در خبر تکمیلی این جلسه، سخنان حجت الاسلام و المسلین رستمی را به صورت جداگانه و مبسوط مشاهده خواهید نمود.

کلید واژه ها: تبیین و معرفی سیاست های راهبردی دانشگاه فنی و حرفه ای به منظور ارائه به انتقال به مقام عظمی ولایت با حضور رئیس محترم دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها و مدیران ارشد دانشگاه فنی و حرفه ای دکتر صالحی عمران خواستار انتقال فعالیت های دانشگاه فنی و حرفه ای به مقام معظم رهبری شد