افتخار آفرینی دانشجویی هنرمند دانشکده شریعتی

۱۰ آبان ۱۴۰۲ | ۲۲:۵۳ کد : ۷۲۲۱ اخبار و رویدادها
دانشجوی دانشکده شریعتی مقام اول ومدال طلای کشوری در رشته فناوری طراحی گرافیک در بیست و یکمین دوره مسابقات ملی مهارت را از آن خود کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی، راضیه آقاباباپوربهنمیری  دانشجوی هنرمند و توانای کارشناسی ناپیوسته گرافیک، در گروه هنر، مقام اول و مدال طلای بیست و یکمین دوره مسابقات ملی مهارت در رشته فناوری طراحی گرافیک را کسب کرد.
گفتنی است مرحله کشوری بیست و یکمین مسابقات ملی مهارت در گرگان برگزار گردید که برندگان این مرحله در اردوهای جهانی شرکت و یک نفر برای مسابقات بین المللی انتخاب خواهد شد.
 حوزه ریاست و روابط عمومی، ضمن تبریک و تهنیت این موفقیت ارزنده به این دانشجوی پرتلاش؛ خانواده گرانقدرشان و مدیر گروه محترم هنر دانشکده استاد خزایی و اساتید گرامیشان و تمامی دانشگاهیان دانشکده فنی و حرفه‌ای دکتر شریعتی ، آرزوی موفقیت بیش از پیش را برای ایشان و همه دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه‌ای از درگاه خداوند متعال مسئلت می نماید.