فعالیتهای کانون مهدویت دانشکده و برنامه سه شنبه های مهدوی

۱۰ آبان ۱۴۰۲ | ۱۴:۳۷ کد : ۷۲۲۰ اخبار و رویدادها
کانون مهدویت در روزهای سه شنبه با هدف زنده کردن یاد امام زمان ،انتقال معارف مهدوی ،توسعه فرهنگ دینی از طریق آشنایی و ارتباط با امام زمان و تلاش برای ایجاد و بستر سازی جامعه مهدویت در بین دانشجویان، برگزار می گردد.

کانون مهدویت دانشکده فنی دکتر شریعتی با حمایت و همکاری واحد فرهنگی دانشکده در روزهای سه شنبه بعد از نماز جماعت ظهر و عصر با  هدف زنده کردن یاد امام زمان ،انتقال معارف مهدوی ،توسعه فرهنگ دینی از طریق آشنایی و ارتباط با امام زمان و تلاش برای ایجاد و بستر سازی جامعه مهدویت در بین دانشجویان، با فضا سازی غرفه با نصب پرچم ، بنر دلنوشته، پخش کلیپ، توزیع رزقهای معنوی هفتگی و پذیرایی، جنب نمازخانه فاز 1از دانشجویان استقبال می کند.

شایان ذکر است که سه شنبه‌های هرهفته جهت عمق بخشیدن به برنامه کانون مهدویت، حجت الاسلام بنیان جوادی (نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه فنی و حرفه ای) بین نماز ظهر و عصر به نکات ارزشمندی در مورد امام عصر (عج) از جمله اضطرار افراد در زمان غیبت حضرت ،فلسفه دعا جهت تعجیل ظهور و شرح دعای عهد و ... می پردازد.