طلا باران شناگران دانشکده شریعتی تهران با تصاحب ۱۷ مدال ( ۱۱ مدال طلا، ۳ مدال نقره و ۳ مدال برنز) در هجدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای

۰۱ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۰:۵۶ کد : ۶۹۳۴ اخبار و رویدادها

به گزارش اداره تربیت بدنی دانشکده استخر میرداماد تبریز توسط شناگران دانشکده شریعتی تهران طلا باران شد. تیم شنای دانشکده به عنوان نماینده استان تهران و منطقه ۲، با تصاحب ۱۷ مدال ( ۱۱ مدال طلا، ۳ مدال نقره و ۳ مدال برنز) مقتدرانه بر سکوی قهرمانی هجدهمین المپیاد ورزشی تکیه زد.

اعضای تیم شنای دانشکده: -فاطمه قنبری -سپیده مهدوی -مریم کریمی -مبینا احمدوند -بهناز بلوچ با مربیگری زهرا جهاندیده رقابت های رشته شنا در تاریخ های ۲۹و۳۰ مرداد ۱۴۰۲ در استخرشیرجه میرداماد تبریز برگزار شد.

مدال طلای ۱۰۰ متر آزاد شنا

فاطمه قنبری دانشجوی رشته تربیت بدنی دانشکده شریعتی تهران موفق به کسب مدال طلای ۱۰۰ متر آزاد شد.

مدال طلای ۵۰×۴ مختلط تیمی شنا

اعضای تیم مختلط: فاطمه قنبری، دانشجوی رشته تربیت بدنی دانشکده شریعتی سپیده مهدوی، دانشجوی رشته تربیت بدنی دانشکده شریعتی -مبینا احمدوند، دانشجوی رشته تربیت بدنی دانشکده شریعتی -مریم کریمی، دانشجوی رشته تربیت بدنی دانشکده شریعتی

مدال طلای ۵۰×۴ آزاد تیمی شنا

مدال طلای ۱۰۰ متر کرال پشت شنا

مریم کریمی مهرآبادی دانشجوی رشته تربیت بدنی دانشکده شریعتی تهران مدال طلای ۱۰۰ متر کرال پشت را از آن خود کرد.

مدال طلای ۱۰۰ متر قورباغه

رشته شنا فاطمه قنبری دانشجوی رشته تربیت بدنی دانشکده شریعتی تهران موفق به کسب مدال طلای ۱۰۰ متر قورباغه شد.

مدال نقره ۲۰۰ متر آزاد رشته شنا

فاطمه قنبری دانشجوی رشته تربیت بدنی دانشکده شریعتی تهران موفق به کسب مدال نقره ۲۰۰ متر آزاد شد.

مدال نقره ۲۵×۴ مختلط انفرادی رشته شنا

سپیده مهدوی دانشجوی رشته تربیت بدنی دانشکده شریعتی تهران موفق به کسب مدال نقره ۲۵×۴ مختلط انفرادی شد.

مدال برنز ۲۰۰ متر قورباغه شنا

بهناز بلوچ دانشجوی رشته مربیگری ورزش دانشکده شریعتی در ۲۰۰ متر قورباغه موفق به کسب مدال برنز شد.
مدال نقره ۵۰ متر کرال پشت رشته شنا

سپیده مهدوی دانشجوی رشته تربیت بدنی دانشکده شریعتی تهران موفق به کسب مدال نقره ۵۰ متر کرال پشت شد.

مدال برنز ۵۰ متر کرال پشت رشته شنا

مبینا احمدوند دانشجوی رشته تربیت بدنی دانشکده شریعتی تهران موفق به کسب مدال برنز۵۰ متر کرال پشت شد.

مدال برنز ۵۰ متر پروانه رشته شنا

سپیده مهدوی دانشجوی رشته تربیت بدنی دانشکده شریعتی تهران موفق به کسب مدال برنز ۵۰ متر پروانه شد.

حوزه ریاست و روابط عمومی دانشکده شریعتی ضمن تشکر از دست اندرکاران و تمامی شرکت کنندگان، این موفقیت را به این دانشجویان عزیز تبریک عرض نموده و از خداوند متعال برای ایشان آرزوی سربلندی و سلامتی را خواهانیم.