بازدید تیم نظارت و ارزیابی دانشگاه فنی و حرفه ای استان تهران از دانشکده فنی دکتر شریعتی

۳۱ مرداد ۱۴۰۲ | ۰۹:۵۷ کد : ۶۹۲۷ اخبار و رویدادها
اعضای کمیته نظارت و ارزیابی دانشگاه فنی و حرفه ای استان تهران در راستای بازدیدهای دوره ای درسطح دانشکده های فنی و حرفه ای استان تهران، روز دوشنبه ۳۰ مردادماه سال ۱۴۰۲ از دانشکده فنی دکتر شریعتی بازدید به عمل آورند.

در این بازدید حوزه های معاونت  آموزشی، پژوهشی، اداری و مالی، دانشجویی و فرهنگی به سرپرستی رئیس اداره نظارت وارزیابی استان وتوسط اعضای کمیته نظارت و ارزیابی  با هدف بررسی شاخص های ارزیابی و عملکرد حوزه های مختلف دانشکده و استاندارد سازی رویه عملکرد، مستند سازی فعالیت های انجام شده و همچنین ایجاد انسجام ، هماهنگی  بیشتر جهت رفع موانع و مشکلات و وحدت رویه مورد بازدید و ارزیابی قرار گرفت.
گفتنی است که درپایان این بازدید ضمن دیدار وگفتگو با حضور رئیس دانشکده دکتر بسطامی و معاونین دانشکده ، بازخورد نقاط قوت و قابل بهبود حوزه ها در زمینه های مختلف  مورد بررسی  قرارگرفت.