کسب ۸ مدال طلا توسط کاراته کاران دانشکده فنی حرفه ای دکتر شریعتی

۳۱ مرداد ۱۴۰۲ | ۰۹:۳۲ کد : ۶۹۲۵ اخبار و رویدادها
دانشجویان دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی در رشته کاراته در هجدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه فنی و حرفه ای سراسر کشورموفق به کسب ۸ مدال طلا شدند .

به گزارش اداره تربیت بدنی دانشکده شریعتی آئین افتتاحیه هجدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه فنی و حرفه ای سراسر کشور ۲۸ مرداد ماه ۱۴۰۲ در استان آذربایجان شرقی ، شهر تبریز برگزار شد.

در این المپیاد ورزشکاران دختر از دانشگاههای فنی و حرفه ای ۱۹ استان کشور شرکت کردند. این المپیاد در ۹رشته ورزشی فوتسال، والیبال، دوومیدانی، بدمینتون، تیراندازی، شنا، تنیس روی میز ، کاراته و تکواندو از ۲۷ مرداد لغایت ۳شهریور در تبریز برگزار می شود. لازم به ذکر است در اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ به منظور انتخاب تیم ها و بازیکنان برتر، مسابقات انتخابی منطقه ۲ (تهران-البرز-مرکزی-قم) در ۹ رشته ورزشی المپیادی برگزار شد و کلیه ی تیم های دانشکده شریعتی به عنوان تیم های برتر منطقه ۲ انتخاب، و اردوی متمرکز و تمرینات آماده سازی تیم های ورزشی جهت اعزام به هجدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای برگزار گردید و دانشکده شریعتی با ترکیب کامل  در 9 رشته ورزشی در این المپیاد حضور یافته است.

گفتنی است بازیکنان، مربیان و سرپرستان تیم های ورزشی دانشکده در آئین افتتاحیه شرکت نمودند.

تصاحب کاپ قهرمانی توسط دانشجویان دانشکده شریعتی تیم کاراته با کسب ۴مدال طلا ، ۱ مدال نقره و ۳ مدال برنز قهرمان شد. -در کاتای تیمی ، تیم دانشکده شریعتی تهران ۳ مدال طلا گرفت. ترکیب تیم: -نگین اسمعیلی، دانشجوی رشته تربیت بدنی دانشکده شریعتی تهران -الهه دمیرچی، دانشجوی رشته مربیگری ورزش دانشکده شریعتی تهران -نرگس صیدعلی، دانشجوی رشته علوم ورزشی دانشکده شریعتی تهران  با مربیگری خانم اعظم بهتری

کسب مدال برنز کاتای انفرادی

مدال برنز کاتای انفرادی رشته کاراته به الهه دمیرچی دانشجوی رشته مربیگری ورزش دانشکده شریعتی تهران رسید.

کسب مدال طلای کاراته وزن 68+

مدال طلای کومیته 68+ رشته کاراته به صبا دومیرای دانشجوی رشته تربیت بدنی دانشکده شریعتی تهران اهدا شد.

کسب مدال نقره کاراته وزن 50-

مدال نقره وزن 50- رشته کاراته توسط سیده پریسا هاشمی دانشجوی رشته مربیگری ورزش دانشکده شریعتی تهران تصاحب شد.

کسب مدال برنز کاراته وزن 55-

مدال برنز وزن55- رشته کاراته نصیب فاطمه نودهقان دانشجوی رشته مربیگری ورزش دانشکده شریعتی تهران شد.