جلال شباهنگی ۱۳۱۴-۱۴۰۲؛ نقاش خیال انگیز منظره های بکر، چشم از جهان فرو بست

۳۰ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۳:۰۰ کد : ۶۹۲۱ اخبار و رویدادها
استاد جلال شباهنگی هنرمند پیشکسوت، طراح، گرافیست، نقاش، مجسمه ساز، دانشیار دانشگاه تهران و از اساتید اسبق دانشکده شریعتی با سابقه بیش از ۳۰ سال تدریس در عرصه آموزش نقاشی در ایران و جهان،  ۲۶ مرداد ماه دار فانی را وداع گفت.

استاد جلال شباهنگی هنرمند پیشکسوت، طراح، گرافیست، نقاش ، مجسمه ساز، دانشیار دانشگاه تهران و از اساتید اسبق دانشکده شریعتی با سابقه بیش از ۳۰ سال تدریس در عرصه آموزش نقاشی در ایران و جهان،  ۲۶ مرداد ماه دار فانی را وداع گفت.

زنده‌یاد شباهنگی مدرک کارشناسی تبلیغات گرافیکی خود و نیز مدرک کارشناسی ارشد طراحی گرافیک و نقاشی معاصر خود را از  دانشگاه سن خوزه آمریکا دریافت کرده بود. وی همچنین استاد، دانشیار، عضو شورای تحصیلات تکمیلی  هنرهای تجسمی دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران، عضو پیوسته فرهنگستان هنر، عضو و نماینده دانشگاه تهران در طرح و برنامه ریزی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در بخش هنر بود.

این استاد پیشکسوت گرافیک و نقاشی، همچنین سازنده احجام شیشه‌ای Glass Blowing در ایران و مورانو ایتالیا بود. از آثار تألیفی وی می‌توان به «نقاشی‌های جلال شباهنگی» با مقدمه مرتضی ممیز، «صور خیال»، «خلاقیت در رنگ» و «اصول طراحی سه بعدی» اشاره کرد. دشت‌ها، کویرها، گل و مرغ‌ها و حجم‌های شیشه‌ای از مجموعه آثار مشهور این هنرمند فقید است.

ایشان از اساتید سابق دانشکده فنی دکتر شریعتی بودند که کتاب ها و دو اثر فاخر به دانشکده هدیه کرده بودند. (https://www.shariaty.ac.ir/fa/news/1080 )

روحشان شاد و یادشان گرامی