بیانیه بسیج اساتید دانشگاه فنی و حرفه‌ای در محکومیت اقدام جاهلانه و مغرضانه دولت و پلیس سوئد و حمایت آنان از هتک حرمت به قرآن کریم

۱۱ تیر ۱۴۰۲ | ۰۷:۳۱ کد : ۶۸۰۶ اخبار و رویدادها

هُوَ الَّذِی أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدَى وَدِینِ الْحَقِّ لِیُظْهِرَهُ عَلَى الدِّینِ کُلِّهِ

تلاش مذبوحانه توطئه‌گران شیطان‌صفت در لوای لیبرال دموکراسی غربی، نشان از خشم و دشمنی با اسلام و قرآن و پیامبر اکرم (ص) دارد. در حقیقت این حرکت بیانگر ضعف ایدئولوژی غرب در برابر گسترش تمدن نوین اسلام در جهان است.

ما اساتید بسیجی  دانشگاه فنی و حرفه‌ای به عنوان فرماندهان جنگ نرم، این اقدام نابخردانه، جاهلانه و مغرضانه دولت و پلیس سوئد در حمایت آنان از  هتک حرمت به قرآن کریم را، تداوم دشمنی دیرینه مشرکان و کفار و اذناب اموی دانسته و این‌گونه اعمال شنیع را به شدت محکوم می‌نماییم و از همه آزادگان و مسلمانان جهان می‌خواهیم این توطئه استعماری، استکباری وصهیونیستی را محکوم نموده و مرز آزادی بیان را با هتاکی و توهین به ادیان الهی جدا نمایند.

مرکز بسیج اساتید دانشگاه فنی و حرفه‌ای