پذیرش و ارائه مقاله یکی از اساتید و دانشجویان دانشکده شریعتی در هشتمین کنفرانس سلول های خورشیدی نانوساختاری

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۳:۰۸ کد : ۶۸۰ اخبار و رویدادها
این کنفرانس در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد که دانشکده شریعتی با پذیرش دو مقاله نقش موثری ایفا کرد.

در هشتمین کنفرانس سلول های خورشیدی نانو ساختاری که در تاریخ 12 اردیبهشت ماه 1398 در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، مقالاتی از دکتر معراج رجایی (از اساتید دانشکده فنی شریعتی) و عده ای از دانشجویان پذیرفته و ارایه  گردید در این کنفرانس که بیشتر دانشجویان تحصیلات تکمیلی به همراه اساتیدشان حضور داشتند دانشکده شریعتی با پذیرش دو مقاله نقش موثری ایفا کرد.

-عنوان مقاله نخست عبارتند از بررسی اثر گرد و غبار بر بازده سلول های  خورشیدی و ارائه سیستم الکترواستاتیک برای  بهبود عملکرد سلول خورشیدی به نویسندگی: معراج رجایی، کردستان چلاسی،مریم کرم نیا

-عنوان مقاله دوم تحت عنوان افزایش راندمان پنل های فوتوولتاییک به  همراه ردیابی هوشمند با کنترلر  AVR و لنز  فرزنل بود که نویسندگان آن معراج رجایی، سپیده اعرابیان، مهتا مه آبادی بودند

لازم به ذکر است در این کنفرانس بین المللی، دکتر رجایی مدیریت نشست تخصصی سلول های خورشیدی پروسکایت  را به عهده داشت.

برای این استاد بزرگوار و دانشجویان محترم حضوریافته در این عرصه علمی، آرزوی موفقیت و سربلندی داریم.

کلید واژه ها: هشتمین کنفرانس سلول های خورشیدی دکتر معراج رجایی