کسب تندیس زرین هفتمین جشنواره فیلم کوتاه مدرسه توسط دانشجوی رشته انیمیشن دانشکده شریعتی

۰۴ تیر ۱۴۰۲ | ۱۰:۵۴ کد : ۶۷۸۳ اخبار و رویدادها
زهرا روانبخش در هفتمین جشنواره فیلم کوتاه مدرسه موفق شد تا تندیس زرین این دوره را در بخش انیمیشن از آن خود کند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده، زهرا روانبخش دانشجوی ترم 3 کاردانی انیمیشن دانشکده در هفتمین جشنواره فیلم کوتاه مدرسه در بخش علمی – آموزشی با ارائه انیمیشن سلولهای بنیادی، موفق به کسب تندیس زرین بهترین فیلم، گردید.
حوزه ریاست و روابط عمومی دانشکده شریعتی، این موفقیت را به این دانشجوی گرانقدر تبریک عرض نموده و برای ایشان آرزوی سلامتی و بهروزی را از خداوند متعال خواهان است.

شایان ذکر است، جشنواره فیلم کوتاه «مدرسه»، با حمایت و مجوز از سازمان صدا و سیما و وزارت آموزش و پرورش فعالیت خود را آغاز کرده و هر ساله با هدف استعدادیابی و پرورش فیلم سازان نوجوان در عرصه هنر، به صورت کشوری برگزار میگردد که در دوره هفتم، تعداد ۴۱۱۴ اثر از ۳۱ استان کشور در هفت محور اصلی داستانی، مستند، انیمیشن، علمی آموزشی، تیزر تبلیغاتی، ویدیوبلاگ، نماهنگ و چهار محور جانبی پوستر فیلم، تیزر فیلم، عکس پشت صحنه و فیلم نامه دریافت کرده است.

گفتنی است، برنامه نوساز شبکه امید در 23 خردادماه 1402 با دانشجو زهرا روانبخش گفتگو نموده است.

جهت مشاهده فیلم کامل این مصاحبه اینجا را کلیک نمایید.