ورک شاپ voip ویژه دانشجویان کامپیوتر در دانشکده شریعتی برگزار شد

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۳:۲۹ کد : ۶۷۵ اخبار و رویدادها
ورک شاپ voip به همت معاونت پژوهش و فناوری و گروه کامپیوتر در تاریخ ۹۸/۲/۱۴ با حضور آقای مهندس علی هوشیاری معاون آموزش دانشکده شریعتی و جمع کثیری از دانشجویان دانشکده دکترشریعتی، آموزشکده شهید شمسی پور، آموزشکده ولیعصر(عج) و دانشگاه علمی کاربردی علم وفرهنگ در آمفی تئاتر فاز۱ برگزار گردید.

ورک شاپ voip  به همت معاونت پژوهش و فناوری و گروه کامپیوتر در تاریخ 98/2/14 با حضور آقای مهندس علی هوشیاری معاون آموزش دانشکده شریعتی و جمع کثیری از دانشجویان دانشکده دکترشریعتی، آموزشکده شهید شمسی پور، آموزشکده ولیعصر(عج) و دانشگاه علمی کاربردی علم وفرهنگ  در آمفی تئاتر فاز1 برگزار گردید.
آقای مهندس حسنی به عنوان مدرس این برنامه به توضیح و تشریح فناوری voip تکنولوژی انتقال صدا بر روی پروتکل مبتنی بر اینترنت پرداخت  و سپس سناریویی را با تجهیزات شرکت سیسکو برای دانشجویان حاضر در سالن پیاده سازی و اجرا نمود.
در ادامه  هدایایی به قید قرعه به شرکت کنندگان اهدا شد و جلسه با پذیرایی و اهدا لوح تقدیر به آقای مهندس حسنی به پایان رسید.

کلید واژه ها: ورک شاپ voip دانشکده شریعتی گروه کامپیوتر