رئیس دانشکده و هیئت همراه از روند پیشرفت پروژه در حال ساخت خوابگاه دانشکده بازدید کردند

۰۷ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۴:۳۵ کد : ۶۶۷۵ اخبار و رویدادها

به گزارش روابط عمومی، دکتر بسطامی رئیس دانشکده به همراه معاون دانشجویی – فرهنگی و کارشناسان دفتر فنی دانشکده، روز یکشنبه 7 خردادماه، از آخرین وضعیت و روند پیشرفت پروژه در حال احداث خوابگاه دانشکده بازدید کردند.
در این بازدید، رئیس دانشکده از نزدیک بر روند ساخت و پیشرفت فعالیت‌های عمرانی و کیفیت و لحاظ کردن استانداردها مشاهده میدانی داشته و ضمن تاکید بر لزوم تسریع در روند احداث این بلوک خوابگاهی و نیز تامین تجهیزات و امکانات آن اظهار امیدواری کرد، شاهد افتتاح و بهره برداری از آن درآینده نزدیک باشیم.
همچنین در ابتدای این بازدید مهندس ناظر فنی این پروژه،  گزارشی از روند و چگونگی پیشرفت اجرای در دست احداث این بلوک خوابگاهی ارائه نمود.