برگزاری همایش چالش های بازی سازی

۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۵:۰۰ کد : ۶۳۹ اخبار و رویدادها
همایش چالش های بازی سازی به همت گروه کامپیوتر و با همکاری معاونت پژوهش و فناوری، روز یکشنبه ۸ اردیبهشت در آمفی تئاتر مفرح برگزار نمود.

در طی این همایش که با حضور تعداد زیادی از دانشجویان رشته نرم افزار و اساتید گروه همراه بود، مهندس زهتابی، سازنده بازیهای یارانه ای، در خصوص انواع سبک های بازی های رایانه ای، بازار کار بازی سازی در ایران، برقراری ارتباط با اکسلریتور ها، اهمیت زبان انگلیسی و اصول رزومه نویسی، توضیحاتی را بیان نمود و در ادامه به بررسی بازی های ایرانی در بازار جهانی و روش های تیم سازی و توسعه کار گروهی، پرداخت.
گفتنی است پس از پایان همایش از دانشجویان شرکت کننده و علاقه مند، جهت تشکیل تیم بازی سازی دانشکده کامپیوتر ثبت نام به عمل آمد.

کلید واژه ها: همایش چالش های بازی سازی بازیهای رایانه ای گروه کامپیوتر دانشکده شریعتی