دکتر حجیه بسطامی طی پیامی انتصاب شایسته دکتر شیرین بابایی یکی از اساتید دانشکده شریعتی را به عنوان سرپرست جدید آموزشکده فنی و حرفه‌ای دختران ولیعصر(عج)، تبریک گفت

۰۳ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۰:۳۶ کد : ۶۲۸۵ اخبار و رویدادها

متن این پیام به شرح ذیل است:

سرکار خانم شیرین بابایی

انتصاب شایسته سرکارعالی به عنوان سرپرست جدید آموزشکده فنی و حرفه‌ای دختران ولیعصر(عج) که نشان از درایت، لیاقت و توانمندی شما دارد را گرامی داشته و از حسن انتخاب دکتر خسرویان و هیات رییسه دانشگاه در انتخاب حضرت‌عالی به این سمت، سپاس‌گزار هستیم. تعهد و کارآمدی‌های برجسته سرکارعالی یقیناً نویدبخش دستیابی هر چه بیشتر به قله‌های رفیع پیشرفت و توسعه ایران اسلامی خواهد بود.
این مسئولیت جدید را به سرکارعالی و جامعه علمی دانشگاه فنی و حرفه‌ای تبریک و تهنیت عرض نموده و ازدرگاه ایزد منان مزید توفیقات مستمر و روز افزون برای خدمتی سرشار از شور و نشاط و مملو از توکل الهی در جهت رشد و شکوفایی و تحقق اهداف بزرگ دانشگاه، خواستاریم.