نظافت و پاکسازی محوطه دانشکده شریعتی به همت شهرداری منطقه ۱۹، جهت برگزاری اجلاس سراسری دانشکده‌ها و آموزشکده‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای

۱۶ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۴:۰۹ کد : ۶۲۲۶ اخبار و رویدادها

به گزارش روابط عمومی دانشکده شریعتی، با همکاری شهرداری منطقه 19 و ناحیه 1شهرداری، محوطه دانشکده، جهت برگزاری اجلاس سراسری دانشکده ها و آموزشکده های دانشگاه فنی و حرفه ای با حضور میهمانان ویژه ، نظافت و پاکسازی گردید.
گفتنی است دکتر خسرویان رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای، با اهداء لوح سپاس از همکاری صمیمانه شهردار منطقه 19 و شهردار ناحیه 1، تقدیر و تشکر نمود.
شایان ذکر است وزیر راه و شهرسازی، معاون وزیر نیرو، قائم مقام وزیر و رئیس هیات امنای وزارت علوم، معاون مالی، اداری و مدیریت منابع وزارت علوم، رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، عضو هیات رئیسه مجلس، نماینده استانی تهران در مجلس، میهمانان ویژه این مراسم بودند.