نماینده استانی تهران در مجلس با حضور در اجلاس رؤسای دانشکده‌ها و آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای سراسر کشور، سخنرانی نمود

۱۵ بهمن ۱۴۰۱ | ۰۱:۲۲ کد : ۶۲۱۵ اخبار و رویدادها
دکتر علی خضریان: دانشگاه فنی و حرفه‌ای باید در طراحی و برنامه‌ریزی بخش صنعت کشور نقش دو‌چندان داشته باشد

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، دکتر علی خضریان، عضو هیئت امنای دانشگاه فنی و حرفه‌ای و نماینده استانی تهران در مجلس، طی سخنانی بیان کرد: ساختار سخت افزاری انقلاب۴۴ سال پیش حاصل شد و آنچه در کنار این موفقیت‌ها و دستاوردهای این ساختار باید توسط دانشگاهیان مورد توجه قرار گیرد، رصد مشکلات و ضعف ها و تلاش در حوزه نرم‌افزاری میباشد چرا که محل فکر و اندیشه در حوزه نرم‌افزاری در دانشگاه‌ها می‌باشد و این امانت الهی که امروز به دست ما رسیده است،  در شرایط کنونی جامعه، انرژی و تلاش چند برابر را می‌طلبد و دانشگاه باید در طراحی و برنامه ریزی بخش صنعت و فنی حرفه ای کشور نقش دو‌چندان داشته باشد..
وی با بیان اینکه در دانشگاه‌ها باید نسل دانشجوی مطالبه‌گر و وظیفه شناس،  تربیت گردد، افزود: در دانشگاه باید انسانهایی تربیت شوند که باور به حساس و جنگی بودن اوضاع جامعه داشته باشند تا خلاقیت در آن زنده شود.
دکتر خضریان در پایان خاطر‌نشان کرد: در دانشگاه‌، طی برنامه‌ای مدون از مدرسین و اعضای هیئت علمی دعوت گردد و در مورد مشکلات کشور و ضرورت فکر کردن و ارائه راهکار به بحث و بررسی پرداخته شود.