بازدید دکتر خسرویان و هیئت همراه از روند برگزاری امتحانات پایان ترم دانشکده فنی و حرفه‌ای دکتر شریعتی

۲۵ دی ۱۴۰۱ | ۱۲:۰۹ کد : ۶۱۴۸ اخبار و رویدادها

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور و هیئت همراه صبح ۲۵ دی‌ماه ۱۴۰۱ ضمن حضور در دانشکده فنی و حرفه‌ای دکتر شریعتی، از نزدیک روند برگزاری آزمون پایان ترم امروز دانشجویان را مورد بازدید قرار دادند.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، دکتر خسرویان و جمعی از معاونان و مدیران حوزه ستادی، صبح امروز ۲۵ دی‌ماه ۱۴۰۱ با حضور در دانشکده فنی و حرفه‌ای دکتر شریعتی تهران و محل برگزاری امتحانات، از روند برگزاری آزمون پایان ترم دانشجویان بازدید به عمل آوردند.

گفتنی است معاون مالی، اداری و مدیریت منابع، مدیرکل حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی امور استان‌ها و مدیرکل مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت در این برنامه بازدید، رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور را همراهی کردند.