اعلام برندگان مسابقه کتابخوانی "رفیق خوشبخت ما"

۲۱ دی ۱۴۰۱ | ۱۰:۴۴ کد : ۶۱۳۰ اخبار و رویدادها

به گزارش امور فرهنگی، کانون کتابخوانی دانشکده شریعتی به مناسبت سومین سالگرد شهادت سردار دلها مسابقه ای را با عنوان "رفیق خوشبخت ما "در تاریخ 19 دی ماه ویژه دانشجویان و همکاران دانشگاه فنی و حرفه ای برگزار کرد .

نتایج برندگان مسابقه به شرح ذیل می باشد:
خانم مهناز نورمحمدی            دانشکده حضرت ولیعصر (عج)تهران
آقای سعید آقا علیزاده            آموزشکده فنی و حرفه ای دختران تبریز
آقای محمد رضا شیرخان        دانشکده فنی و حرفه ای امام محمد باقر (ع) ساری
علی حسن زاده                     دانشکده فنی و حرفه ای امام محمد باقر (ع) ساری

معاونت دانشجویی فرهنگی ضمن تبریک، تداوم  راه شهید بزرگوار  را برای این عزیزان  مسئلت می نماید.

گفتنی است، کتاب رفیق خوشبخت ما شامل منتخبی جذاب از زندگی‌نامه و متن وصیت‌نامه شهید بزرگوار ، سردار حاج قاسم سلیمانی است.

در کتاب رفیق خوشبخت ما، مخاطب در هشت فصل مختلف، مصداق‌های متعالی اخلاق، عبادت و اخلاص سیدالشهدای مقاومت، شهید سردار حاج قاسم سلیمانی را به تماشا خواهد نشست.

کتاب رفیق خوشبخت ما با قلمی روان به همراه عکسح و تصویرگری‌های جذاب نگارش شده و با استفاده از تکنولوژی‌های جدید نظیر کیوآرگرافی و واقعیت افزوده مخاطب را از طریق فیلم‌های متنوع با این شهید بزرگوار بیشتر آشنا می‌سازد.