همزمان با سومین سالگرد شهید والامقام حاج قاسم سلیمانی، سالن اجتماعات فاز۳ دانشکده شریعتی به نام این شهید بزرگوار مزین گردید

۱۳ دی ۱۴۰۱ | ۱۳:۲۷ کد : ۶۰۸۵ اخبار و رویدادها

به گزارش روابط عمومی، امروز سه شنبه 13 دیماه 1401 به مناسبت سومین سالگرد شهید والامقام حاج قاسم سلیمانی، تابلوی سالن اجتماعات فاز3 دانشکده شریعتی به نام پر افتخار سردار شهید حاج قاسم سلیمانی نامگذاری و مزین گردید.
این مراسم همزمان با رونمایی از لوح یادبود و نامگذاری ساختمانهای مراکز تابع دانشگاه فنی و حرفه ای به نام این شهید گرانقدر، با حضور مسئولین دانشگاه و مراکز تابع به صورت بر خط و در راستای بزرگداشت یاد و نام شهداء و به رسم ادای احترام و توجه به فرهنگ ایثار و شهادت و الگو برداری نسل جوان از شهدا بویژه شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی، برگزار شد.
در این مراسم رئیس دانشکده ضمن ادای احترام به سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، خاطر نشان کرد: امیدوارم دعای خیر این شهید عزیز، بدرقه همه همکاران و دانشگاهیان دانشگاه فنی و حرفه ای باشد.