برگزاری وبینار مروری بر مبانی تجزیه و تحلیل آثار هنرهای تجسمی به مناسبت هفته پژوهش

۱۲ دی ۱۴۰۱ | ۱۵:۰۱ کد : ۶۰۸۱ اخبار و رویدادها

به گزارش معاونت پژوهش و فناوری، به همت گروه طراحی پارچه و لباس وبینار "مروری بر مبانی تجزیه و تحلیل آثار هنرهای تجسمی" در روز پنجشنبه 8 دی ماه 1401، با ارائه‌ی دکتر تیرداد همپارتیان از اساتید دانشکده دکترشریعتی؛ برگزار گردید.
استاد همپارتیان در شروع بحث در ارتباط با اهمیت تجزیه و تحلیل آثار هنری و آشنایی با زبان بصری و بهبود سواد بصری مطالب جامعی را بیان کرد. در ادامه‌ی بحث، هدف از تجزیه و تحلیل و  روش های مختلف تحلیل یک اثر هنری و یا یک فعالیت تجسمی شرح داده و برای تفهیم بهتر موضوع به تحلیل آثار چند تن از هنرمندان از جمله لئوناردو داوینچی، ونگوگ و براک پرداخته شد و با تاکید بر لبخند مونالیزا این اثر با ارزش ، مورد تجزیه و تحلیل دقیق قرار گرفت.