سمینار سیستم‌های توصیه‌گر در زندگی ما چه نقشی دارند، در هفته‌ی پژوهش برگزار شد.

۲۹ آذر ۱۴۰۱ | ۱۲:۵۲ کد : ۵۹۹۳ اخبار و رویدادها

به مناسبت بزرگداشت هفته‌ی پژوهش، به همت معاونت پژوهش و فناوری دانشکده شریعتی و با همکاری گروه الکترونیک، در تاریخ 26 آذرماه 1401 کارگاهی با عنوان "سیستم‌های توصیه گر در زندگی ما چه نقشی دارند؟" با ارائه استاد انسیه عباسی راد ، در سالن آمفی تئاتر فاز 1 دانشکده برگزار شد.
استاد عباسی راد در خصوص موضوع این کارگاه آموزشی، بیان نمود: یک سیستم توصیه‌گر یا مدل داده‌های توصیه‌ای، نوعی از مدل یادگیری‌ ماشین است که علایق و خریدهای قبلی شما را فیلتر کرده و چیزهایی را که ممکن است به آن‌ها علاقه‌مند باشید را،  رتبه‌بندی می‌کند در ضمن این فرآیند تضمین می‌کند که فقط محصولات و اطلاعاتی را ببینید که واقعا به آن‌ها علاقه دارید.
وی در ادامه با ذکر چند نمونه از سیستم های توصیه‌گر نسبت به نقش آنها در زندگی افراد توضیحاتی ارائه نمود و به سوالات دانشجویان در این زمینه پاسخ داد.