برگزاری سمینار خلاقیت تصویری در دومین روز از هفته گرافیک

۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۵:۲۴ کد : ۵۹۵ اخبار و رویدادها
در دومین روز از هفته گرافیک، روز یکشنبه ۸/۲/۹۸ سمینار خلاقیت تصویری با سخنرانی استاد بابک فروتنی مدرس گرافیک و عکاسی و عضو انجمن گرافیک ایران و عکاسان مطبوعات با حضور اساتید و دانشجویان گروه هنر و گرافیک در آمفی تئاتر فاز۳ برگزار گردید.

استاد فروتنی طی سخنانی عنوان داشت: جهان پیرامون، ساخته معیارهای ما برای درک معیاری طبیعت است، معیارهایی برای سنجش، چرا که با سنجش، پی به رازها، تولید، تکثیر و تکامل می رسیم.
وی افزود: طبیعت تناسب خود را حفظ می کند تا ماندگار و پایدار شود و این روند تکامل است. انسان نیز با سیستم بینایی پس از دیدار از طریق ترکیب تصورات خود به ادراک می رسد و خلاقیت همان ترکیب تصورات است.
این مدرس گرافیک عنوان داشت: ابعاد همچون طول، عرض، عمق و زمان را بشناسید چرا که با شناخت ابعاد جهان هستی و رعایت آنها، باقی خواهید ماند و شاید روزی سعی کنید موجودی فرازمینی شوید در این صورت تناسبات با معیارهای جدید شما تعیین و کشف خواهد شد و هنرمند خلاق، ضمن رعایت تناسبات به موضوعی می پردازد که جدید و کمتر دیده شده باشد.
در پایان مراسم با اهدای هدیه و لوح تقدیر از استاد فروتنی تقدیر به عمل آمد.

کلید واژه ها: دومین روز از هفته گرافیک