دانشجویان،اساتید و کارکنان دانشکده از نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران بازدید کردند.

۲۲ آذر ۱۴۰۱ | ۱۴:۳۴ کد : ۵۹۴۹ اخبار و رویدادها

به گزارش معاونت پژوهش و فناوری، پیرو برگزاری نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران که از تاریخ 19 تا 22 آذرماه 1401 در محل نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شد، تیمی از تکنسین های گروه برق و کامپیوتر دانشکده به همراه تعدادی از دانشجویان علاقمند، از این نمایشگاه بازدید کردند.
در این بازدید، محصولات ارائه شده و مرتبط با سرفصل های جدید رشته های الکترونیک، فناوری اطلاعات و ارتباطات، و کامپیوتر نرم افزار به ویژه در حوزه اینترنت اشیاء و انرژی خورشیدی مورد بررسی قرار گرفت و هماهنگی‌های اولیه جهت تجهیز آزمایشگاه‌ها و کارگاههای گروه به عمل آمد.

در این راستا، تناسب عملکرد تجهیزات جدید با نیازهای آموزشی دانشجویان و کیفیت امکانات هریک ارزیابی شد.
همچنین، برخی از شرکتها آمادگی خود را جهت جذب کارآموز و یا کارجوی فارغ التحصیل به نمایندگان دانشکده اعلام نمودند و مذاکرات اولیه انجام گرفت.