تبریک به پذیرفته‌شدگان کارشناسی‌ارشد دانشجویان دانشکده‌‌شریعتی در دانشگاههای برتر کشور

۲۰ آذر ۱۴۰۱ | ۱۱:۳۱ کد : ۵۹۳۲ اخبار و رویدادها

پس از اعلام نتایج آزمون کارشناسی‌ارشد سال تحصیلی 1401 از سوی سازمان سنجش آموزش کشور، 450نفر از دانشجویان رشته‌های مختلف دانشکده شریعتی موفق به راهیابی به دانشگاه های برتر کشور به منظور گذراندن دوره‌های تحصیلات تکمیلی شدند.
پذیرش تحسین برانگیز شما در کنکور کارشناسی ارشد سال 1401، مایه مباهات و افتخار ماست.
بی‌شک این دستاورد مدیون روحیه تلاشگر، خودباوری و برنامه ریزی هدفمند شماست.

با کمال افتخار و مسرت، از این تعداد دانشجویان،1 نفر دانشگاه شریف، 39 نفر دانشگاه تهران، 18 نفر دانشگاه هنر تهران، 28 نفر دانشگاه شهید بهشتی، 10 نفر دانشگاه خوارزمی، 7 نفر دانشگاه شاهد، 5 نفر خواجه نصیرالدین طوسی، 4 نفر دانشگاه صنعتی امیرکبیر، 10 نفر دانشگاه علم و صنعت، 11 نفر دانشگاه علامه طباطبایی، 20 نفر دانشگاه الزهراء، 12 نفر دانشگاه شهید رجایی و 13 نفر از دانشجویان دانشکده در رشته گیاهان دارویی پذیرفته شدند.

حوزه ریاست و روابط عمومی دانشکده دختران دکتر شریعتی، ضمن تبریک ویژه به این دانشجویان فرهیخته و خانواده‌های محترمشان، افتخارآفرینی این دانشجویان را، تحسین نموده و از تلاشهای مدیران، اساتید و رؤسای گروه های آموزشی نیز مراتب تقدیر و تشکر خود را اعلام می نماید.