به مناسبت هفته پژوهش کارگاه " نرم‌افزار SAS در پژوهش‌های آماری " برگزار شد.

۱۶ آذر ۱۴۰۱ | ۱۳:۳۳ کد : ۵۹۰۹ اخبار و رویدادها

به مناسبت هفته‌ی پژوهش، به همت معاونت پژوهش و فناوری دانشکده شریعتی و با همکاری گروه کشاورزی، در تاریخ 16 آذرماه 1401 و همزمان با گرامیداشت روز دانشجو؛ اولین جلسه از کارگاه" نرم افزار sas در پژوهش‌های آماری" با ارائه آقای حبیب الله شجاعی از مدرسین گروه کشاورزی، در ساختمان فاز 1، سایت 6 دانشکده برگزار شد.
دکتر شجاعی در ابتدا با مقایسه محاسبه دستی داده‌های آماری و زمان صرف شده و دقت کار با محاسبه از طریق نرم افزار، نسبت به تشویق دانشجویان به فراگیری نرم افزارهای موجود تاکید نمودند.
ایشان در ادامه با ذکر مثال به محاسبه داده‌های آماری از طریق دستی پرداخته و همان داده‌ها را در محیط نرم افزار اجرا نموده و نسبت به تفاوت‌های آن توضیحات لازم را ارائه دادند که بسیار مورد توجه دانشجویان قرار گرفت در پایان با ارائه تمرین‌هایی در بستر نرم افزار نسبت به یادگیری دانشجویان اهتمام ورزیدند.