جلسه هم اندیشی و تصمیم گیری در خصوص انتخاب مسئول کانون بسیج اساتید دانشکده شریعتی

۱۵ آذر ۱۴۰۱ | ۰۹:۱۶ کد : ۵۸۹۰ اخبار و رویدادها

به گزارش روابط عمومی، با توجه به بازنشستگی مسئول پیشین کانون بسیج اساتید دانشکده، ظهر روز دوشنبه 14آذرماه1401، جلسه‌ای با حضور دکتر جلیلی رئیس بسیج اساتید دانشگاه فنی و حرفه‌ای، مهندس گرد رئیس دانشکده، دکتر روایی معاون پژوهشی و اعضای کانون بسیج اساتید، در اتاق شورا برگزار گردید.
دکتر جلیلی ضمن بیان گزارشی از فعالیتهای بسیج اساتید در سطح کشور از جمله برگزاری دوره توانمندسازی و دانش‌افزایی اساتید و تشکیل حلقه های علمی، فرهنگی، پژوهشی و بصیرت افزایی، بر ایجاد ارتباط علمی، محبتی و استدلالی تاکید نمود و اظهار داشت: باید مسیری در راستای هم اندیشی و گفتمان علمی، فرهنگی و اجتماعی گشوده شود.
در پایان چند نفر از اعضای کانون بسیج اساتید به عنوان کاندیدای مسئول بسیج، پیشنهاد گردید.