به مناسبت هفته پژوهش ؛"کارگاه آشنایی با روش‌های پیوند" برگزار شد.

۱۳ آذر ۱۴۰۱ | ۱۲:۳۶ کد : ۵۸۷۹ اخبار و رویدادها

به مناسبت بزرگداشت هفته‌ی پژوهش، به همت معاونت پژوهش و فناوری دانشکده شریعتی و با همکاری گروه کشاورزی، در تاریخ شنبه دوازدهم آذرماه کارگاهی با عنوان " آشنایی با انواع روش‌های پیوند" با ارائه آقای دکتر قادری از مدرسین گروه کشاورزی، در نگارخانه‌ی دانشکده برگزار شد.
دکتر قادری در این کارگاه در مورد موضوعاتی از قبیل اهداف پیوند، اصول مهم پیوند موفق، ابزارهای مهم پیوند و درنهایت مرسوم‌ترین نوع پیوندها توضیحاتی ارائه دادند.
 ایشان تاکید کردند که موفقیت در پیوند زدن درختان بستگی به شرایط فیزیولوژیکی درخت، نحوه پیوند زدن درختان و وضعیت محیطی دارد. گیاهان از یک جنس و گونه مشابه، معمولاً می‌توانند پیوند زده شوند همچنین به دانشجویان توصیه کردند که با بهره گیری از مطالب به روز شده‌ی این علم می‌توان به تولید ثروت رسید.
در ادامه ایشان به آموزش عملی چند نوع پیوند پرداختند که مورد توجه دانشجویان و حاضرین قرار گرفت. در پایان تقدیرنامه ای به رسم یادبود از سوی دانشکده توسط خانم دکتر روایی معاون پژوهش و فناوری دانشکده به استاد اهداء گردید.