کانون خیریه دانشجویی امور فرهنگی دانشکده شریعتی میزبان کودکان کار

۱۲ آذر ۱۴۰۱ | ۱۲:۴۵ کد : ۵۸۵۲ اخبار و رویدادها
فراهم آوردن روزی پرنشاط، خاطره انگیز و به یادماندنی

به همت کانون خیریه دانشجویی امورفرهنگی دانشکده شریعتی، کودکان کار با هدف آشنایی با محیط دانشکده و ایجاد انگیزه برای آموزش دیدن، به این دانشکده دعوت شدند.
تلاش مجریان برگزاری این برنامه فراهم آوردن روزی پرنشاط، خاطره انگیز و به یادماندنی برای کودکانی بود که همپای بزرگسالان، رنج روزگار را به دوش می‌کشند و طعم کودکی را نچشیده‌اند و حضور این کودکان در محیط دانشگاهی، می‌تواند انگیزه و امید آن‌ها را به ساختن فردایی بهتر بیشتر کند.
همچنین بهره‌مندی این کودکان از صحبتهای انگیزشی مشاور بهداشت روان و سلامت دانشکده و همراهی دانشجویان علاقمند برای آموزش دادن مقاطع متفاوت تحصیلی به این کودکان و مهارت افزایی آنان، از دیگر اقدامات صورت گرفته بود.
گفتنی است این اقدامات و فعالیتها و حمایت از کودکان کار، توسط کانون خیریه دانشکده، ادامه خواهد داشت بنابراین دانشجویانی که تمایل دارند عضو کانون خیریه دانشجویی شوند به فاز ۱ واحد فرهنگی مراجعه نمایند.