تقدیر رئیس دانشکده از همکاران کتابخانه به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی

۲۴ آبان ۱۴۰۱ | ۱۵:۰۵ کد : ۵۷۶۸ اخبار و رویدادها

مهندس گرد رئیس دانشکده با همراهی معاون پژوهش و مدیر روابط عمومی روز سه شنبه 24 آبانماه به مناسبت گرامیداشت هفته کتاب و کتاب خوانی ضمن حضور در کتابخانه مرکزی با تبریک هفته کتاب خوانی و روز کتابدار، از زحمات پرسنل این حوزه تقدیر و تشکر به عمل آورد.
رئیس دانشکده ضمن گفتگویی صمیمانه خطاب به همکاران کتابخانه به عنوان خادمین علم و کتاب، اظهار داشت:  لازم است قدر و منزلت کتابخوانی و توجه به کتابهای مرجع رونق بگیرد و به جای معرفی کتاب، از عنوان آشتی با کتاب استفاده گردد و برای محقق شدن این امر مهم و ضروری، نیاز است شیوه و روش جذب دانشجویان برای کتابخوانی تغییر یابد و به گونه ای باشد که منابع به طور درست و راحت در اختیار دانشجویان قرار بگیرد.
وی با ابراز خرسندی از ارائه و تدریس دروس روش تحقیق و مطالعه در کتابخانه، خاطر نشان کرد: باید ذهنمان را نسبت به امر کتابخوانی پالایش کنیم و با بکارگیری روشهای جدید برای استفاده از کتابهای اصلی و مرجع، تحولی در این حوزه ، شکل بگیرد و امیدوارم شاهد رشد و بالندگی و ارتقاء فرهنگ مطالعه باشیم.
در پایان با اهدای لوح تقدیر، هدیه و شاخه گل از تلاش و زحمات همکاران این بخش، تقدیر شد.