گرامیداشت هفته کارآفرینی با اجرای مسابقه و برنامه ها و کارگاهای آموزشی

۲۲ آبان ۱۴۰۱ | ۱۰:۲۹ کد : ۵۷۵۰ اخبار و رویدادها
در اولین روز این هفته، به معرفی کانون شکوفایی و خلاقیت و آشنایی با کسب و کار بیدود، پرداخته شد

به گزارش معاونت پژوهش و فناوری برنامه های گرامیداشت هفته کارآفرینی، با سخنرانی دکتر روایی با تاکید بر شعار سال ((سال تولید، دانش‌بنیان و اشتغال آفرین )) ؛ در آمفی تئاتر فاز 3 دانشکده با حضور دانشجویان، اساتید ومدعوین در روز شنبه 21 آبان، آغاز گردید .
در ابتدا دکترمیرهادی به معرفی کانون شکوفایی، خلاقیت و نوآوری پرداخته و با نمایش اسلایدهایی مراحل ارجاع به کانون و ارائه ایده را تشریح نمود و پس از آن دانشجویان سوالات خود را بیان نمودند.

پس از ایشان، دکتر مهدی اردستانی مدیر عامل ((بیدود)) ضمن معرفی کسب وکار خود، با گذری بر تاریخچه تاسیس شرکت و فعالیت های آن، از مشکلات و موانع پیش روی کار برای شرکت کنندگان صحبت نمود و با ارائه آمار درصد موفقیت کسب و کار خود را بیان کرد.

وی در ادامه سخنان خود مهمترین رمز موفقیت در عرصه کارآفرینی را داشتن روحیه کار گروهی و تلاش و پشت کار دانست و بر این نکته تاکید نمود که با همدلی، همفکری، همکاری و مشارکت به نتایج درخور توجه می توان رسید.

در پایان جلسه پرسش و پاسخ برگزار گردید .

از برنامه های جنبی این مراسم ایجاد غرفه های کارآفرینی بود که با استقبال گرم دانشجویان همراه بود .

قابل ذکر است این مراسم تا روز چهارشنبه 25آبان در فاز 3 دانشکده ادامه خواهد داشت .