سمینار نقد انیمشین گروه هنر با همکاری کانون شکوفایی و خلاقیت برگزار شد

۱۴ آبان ۱۴۰۱ | ۱۵:۰۳ کد : ۵۶۹۴ اخبار و رویدادها
در این سمینار که با نمایش فیلم همراه بود، به مکتب فرمالیسم و تاثیر آن در انیمیشن پرداخته شد.

به گزارش معاونت پژوهش و فناوری سمینار نقد انیمشین، امروز شنبه چهاردهم آبان ماه، با حضور استاد مصطفی خزایی مدیر گروه هنر دانشکده، برخی از اساتید گروه و جمعی از دانشجویان  هنر و علاقمندان به رشته ی انیمیشن در سالن اجتماعات فاز سه برگزار شد.
استاد آزاد معروفی از استادان این گروه، سخنران این سمینار بود که ضمن بررسی اسلایدهای منتخب انیمیشنی برتر در کمپانی والت دیزنی، برای هرکدام از نمادها و فرم های به کار رفته در طراحی ها و تصویرگری های آن، دانشجویان و طراحان این رشته را به تعمق، تامل و تفکر بیشتر در به کارگیری نمادهای ذهنی نقش گیرنده در ذهن تماشاچی دعوت کرد.

ایشان خطاب به دانشجویان گفت: تامل و تفکر بیشتر در به کارگیری نمادهای ذهنی نقش گیرنده در ذهن تماشاچی داشته باشید .
در ادامه استاد خزایی ضمن توضیحاتی تکمیلی پیرو سخنان استاد آزاد، نشانه ها را بی دلیل ندانست و افزود:" شما دانشجویان عزیز این رشته از این امر غافل نشوید و دنبال شناسایی سبک های مختلف باشید. خوب بدانید دنبال چه هستید. این بسیار حایز اهمیت است. این را بدانید تئوری و عمل دو بال همراه با هم هستند که اگر یکی نباشد دیگری بدون نتیجه خواهد بود."
 در ادامه و قبل از پخش فیلم، لوح یادبودی به رسم سپاس به استاد معروفی اهداء گردید.

گفتنی است در پایان ضمن پخش دقایقی از این فیلم،  استادان حاضر در سالن به سوالات حاضرین در سالن پاسخ دادند.