پیام تسلیت رئیس دانشکده شریعتی در پی اقدام ددمنشانه تروریستی حرم مطهر شاهچراغ و شهادت مظلومانه جمعی از زائران و هموطنان

۰۵ آبان ۱۴۰۱ | ۱۰:۵۹ کد : ۵۶۵۳ اخبار و رویدادها

به گزارش روابط عمومی دانشکده شریعتی، مهندس گرد درپیامی، شهادت مظلومانه جمعی از زائران و هموطنان مومن و مسلمان در اقدام تروریستی بارگاه مقدس احمد بن موسی(ع) را تسلیت گفت.
متن این پیام بدین شرح است:

إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ

خبر شهادت مظلومانه جمعی از زائران حرم شاهچراغ به دست تروریست ها و مزدوران کوردل موجب تالم و تاثر اینجانب گردید.
این حمله ددمنشانه و تروریستی، بار دیگر نمایش اقدام کور و رذیلانه جنایتکارانی بود که اقتدار و عزت ایران اسلامی را هدف قرار داده اند.
اینجانب ضمن محکوم نمودن این اقدام تروریستی، این حادثه تاثرانگیز  را از طرف خود و دانشگاهیان دانشکده شریعتی به محضر مبارک حضرت ولیعصر(عج)، مقام معظم رهبری(مدظله العالی)، مردم شریف ایران و خانواده های داغدار شهدای این واقعه دردناک، تسلیت عرض می نمایم.
از خداوند متعال برای شهدای مظلوم این حادثه، علو درجات را مسألت داشته و برای بازماندگان ایشان، صبر جمیل آرزومندم و امید است مجروحان این حادثه به زودی سلامت خود را بازیابند.

مرضیه گرد
رئیس دانشکده شریعتی