جلسه توجیهی دانشجویان ورودی جدید گروه هنر دانشکده برگزار شد

۳۰ مهر ۱۴۰۱ | ۱۵:۲۰ کد : ۵۶۲۲ اخبار و رویدادها

به گزارش روابط عمومی جلسه توجیهی دانشجویان ورودی جدید گروه هنر دانشکده صبح امروز شنبه 30 مهرماه 1401 با حضور رئیس دانشکده، معاونین، رئیس گروه هنر و مدیران و کارشناسان حوزه های آموزشی و فرهنگی در آمفی تئاتر فاز3 برگزار شد.
در ابتدای مراسم مهندس گرد رئیس دانشکده ضمن خیر مقدم به دانشجویان بیان نمود: فضای دانشکده برای شکوفایی و ارتقاء شما عزیزان آماده می باشد پس فرصتها را مغتنم شمرده و قدر این لحظات را بدانید تا از بهترین ها باشید و با موفقیت پس از فارغ التحصیلی، وارد جامعه شغلی شوید.
وی خاطر نشان کرد: محیط دانشگاهی فضایی متفاوت با مدرسه میباشد. در واقع شما دانش جو هستید و اگر بخواهید خود را رشد دهید باید در پی استاد و به دنبال علم و دانش باشید.
در ادامه معاونین ، موارد و نکات مهم حوزه مربوط به خود را ارائه نموده و سپس مدیران و کارشناسان حوزه های مختلف آموزشی و فرهنگی و رئیس گروه هنر به معرفی بخش های مختلف این حوزه ها پرداختند و سوالات دانشجویان را پاسخ دادند.