پیام تبریک رئیس دانشکده شریعتی به مناسبت هفته تربیت بدنی

۲۶ مهر ۱۴۰۱ | ۰۹:۵۵ کد : ۵۶۱۷ اخبار و رویدادها
پیام تبریک رئیس دانشکده شریعتی به مناسبت هفته تربیت بدنی

به گزارش روابط عمومی، مهندس گرد در پیامی فرارسیدن هفته تربیت بدنی را تبریک گفت.

متن این پیام به شرح زیر است:

"در طول عمر، در حفظ سلامت جسم خویش کوشا باشید» امام حسین علیه اسلام

آغاز هفتۀ تربیت بدنی و ورزش را به کلیۀ ورزشکاران، به ویژه استادان و دانشجویان محترم و تمامی کسانی که در پیشبرد اهداف ورزشی این دانشگاه سهمی را بر عهده دارند، تبریک عرض می نمایم.
۲۶ مهرماه روز تربیت بدنی و آغاز هفته تربیت بدنی، مجالی برای آشنایی با فواید و اثرات کاربردی ورزش در افزایش کیفیت زندگی افراد میباشد.
ایران عزیز ما برای سر افراز بودن به مدیرانی سالم و با انگیزه نیاز دارد و قطعا تشویق نسل جوان به ورزش لازمه داشتن مدیرانی سالم و با انگیزه برای سرافرازی میهن عزیزمان است.
اینجانب ضمن تبریک هفته تربیت بدنی به تمامی ورزشکاران و ورزش دوستان خصوصا دانشجویان و اساتید رشته تربیت بدنی و دست اندرکاران ورزش به ویژه مدال آوران و ورزشکاران قهرمانی، امیدوارم شاهد ظهور ورزش و اثرات مثبت آن در جای جای کشور و در بین اقشار مختلف جامعه می باشیم و بیش از گذشته در جهت سلامت جسمانی و موفقیت ورزش قهرمانی کشور موثر واقع شویم تا بتوانیم فرهنگ ورزش و ورزشکار بودن را در زندگی خود و جوانانمان نهادینه کنیم.