گزارش آغاز سال تحصیلی جدید و ثبت نام پذیرفته‌شدگان در دانشکده شریعتی

۱۲ مهر ۱۴۰۱ | ۱۳:۴۴ کد : ۵۵۷۲ اخبار و رویدادها

گزارشی از فعالیتهای دانشکده در روزهای آغازین سال تحصیلی جدید1401  به شرح ذیل میباشد:

-شنبه 9 مهرماه، دانشجویان دانشکده با شاخه های گل مورد استقبال قرارگرفتند.

-با توجه به اعلام سازمان سنجش، 3056 دانشجوی جدید در این دانشکده، پذیرفته شدند.

-10 مهرماه ثبت نام دانشجویان ورودی جدید به صورت حضوری با حضور 270 دانشجوی دوره کارشناسی پیوسته، آغاز گردید.
-در 11 مهر ماه، ثبت نام ورودی های نیم سال مهر کاردانی با تعداد 447دانشجو، انجام شد.

-همچنین 12مهر ماه  ثبت نام ورودی نیمسال کارشناسی ناپیوسته‌ی 405دانشجو، انجام پذیرفت.

شایان ذکر است هفته آینده16مهر ماه و 17 مهر ماه 1401  جهت اخذ مدارک تحصیلی دوره های کاردانی و کارشناسی ناپیوسته به ترتیب و 18 مهر ماه 1401 جهت جا مانده ها و نقص مدرک انجام می گردد.

-استقرار و اسکان دانشجویان و توزیع ناهار و شام دانشجویان از روز 9 مهر ماه1401  آغاز گردید و ادامه دارد.

گزارشی تصویری از آغاز سال تحصیلی جدید و ثبت نام پذیرفته‌شدگان در دانشکده شریعتی

آغاز ثبت نام دانشجویان ورودی جدید به صورت حضوری

استقبال از دانشجویان با اهدای گل به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

اطلاعیه های آموزش جهت ثبت نام پذیرفته‌شدگان آزمون‌های کاردانی، کارشناسی ناپیوسته و سراسری