ثبت نام دانشجویان ورودی جدید به صورت حضوری آغاز شد

۱۰ مهر ۱۴۰۱ | ۱۴:۱۸ کد : ۵۵۶۱ اخبار و رویدادها
دانشکده دکتر شریعتی میزبان ثبت نام حضوری اولین گروه دانشجویان ورودی جدید در مقطع کارشناسی پیوسته

صبح امروز یکشنبه 10 مهر 1401، دانشکده دکتر شریعتی میزبان اولین گروه دانشجویان ورودی جدید در مقطع کارشناسی پیوسته بود که ثبت نام غیر حضوری خود را در شهریورماه به صورت الکترونیکی انجام داده و جهت تحویل و تایید مدارک و اتمام ثبت نام، حضور داشتند.
در آغازین ساعات این روز، مهندس گرد رئیس دانشکده به همراه برخی از مسئولان دانشکده با حضور در محل انجام ثبت نام، از نزدیک در جریان روند ثبت نام قرار گرفتند.
همچنین تشکلهای دانشجویی ضمن حضور در محل ثبت نام با اجرای طرح از من بپرس، دانشجویان را جهت مراحل مختلف ثبت‌نام و آشنایی با فضا و امکانات دانشکده، راهنمایی نمودند.

گفتنی است این روند ثبت نام و تحویل مدارک تا چند روز آینده در مقاطع دیگر، ادامه خواهد داشت.

کلید واژه ها: ثبت نام ورودیهای جدید