جلسه هماهنگی برنامه های آموزشی سال تحصیلی جدید ۱۴۰۲-۱۴۰۱ در دانشکده شریعتی برگزار شد

۲۸ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۳:۱۵ کد : ۵۵۱۳ اخبار و رویدادها

به گزارش روابط عمومی، درآستانه شروع نیمسال اوّل سال تحصیلی جدید و حضور دانشجویان و اساتید، امروز دوشنبه 28 شهریور ماه جاری، نشست هماهنگی برنامه های آموزشی ترم جدید با حضور رئیس دانشکده، معاون آموزشی، مدیران گروه و کارشناسان آموزش در محل اتاق شورای دانشکده، برگزار شد.
در این نشست موارد لازم برای آغاز سال تحصیلی و حضور دانشجویان در کلاسهای درسی، مطرح و مورد بررسی قرار گرفت و حاضرین در جلسه برای برگزاری هرچه بهتر کلاس ها در طول نیمسال تحصیلی جدید پیرامون مسایل مختلف آموزشی، فراهم سازی مقدمات برگزاری مناسب کلاسها ،آماده سازی و بررسی موارد مربوط به انتخاب واحد دانشجویان و ثبت نام دانشجویان جدید، به بحث و  تبادل نظر پرداختند.
گفتنی است، بر اساس تقویم آموزشی دانشگاه، کلاس‌ها از شنبه دوم مهرماه1401 آغاز می شود.

کلید واژه ها: سال تحصیلی جدید جلسه هماهنگی آموزش دانشکده شریعتی