اهدای کاپ قهرمانی به رئیس دانشکده توسط مقام آوران یازدهمین المپیاد ورزشی کارمندان و اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای

۲۸ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۱:۵۹ کد : ۵۵۱۱ اخبار و رویدادها
در پی دیدار همکاران و اساتید ورزشکار با رئیس دانشکده صورت پذیرفت

به گزارش روابط عمومی، جلسه تقدیر از کارکنان و اساتید مقام آور سه رشته ورزشی والیبال خواهران و برادارن و تنیس روی میز خواهران، صبح امروز دوشنبه ۲۸ شهریور ماه با حضور رئیس دانشکده، معاونین و مدیران گروه، در محل اتاق شورای دانشکده برگزار شد.
مهندس مرضیه گرد رئیس دانشکده، طی نشستی صمیمی ضمن تشکر و قدردانی از زحمات همکاران پرتلاش اداره تربیت بدنی و دست اندرکاران این امر در به ثمر نشستن این موفقیت ها، برجایگاه و اهمیت ورزش به عنوان ضرورتی برای سالم سازی جسم و جان دانشگاه و دانشگاهی، تاکید نمود.
وی در ادامه کسب مقام های ورزشی اول انفرادی و اول تیمی رشته تنیس روی میز خانمها و دوم تیمی والیبال خانم ها و آقایان، را تبریک گفته و از ورزشکاران، مربیان و سرپرستان مقام آور و دیگر همکاران حاضر و فعال در تیم های اعزامی این دوره از مسابقات، با اهدای لوح، تقدیر نمود.
همچنین کاپ مقام اول تیمی مسابقات تنیس روی میز کارکنان خانم، به رئیس دانشکده، اهداء گردید.

کلید واژه ها: دانشکده رئیس دانشکده مقام رئیس تنیس میز تیمی والیبال قهرمانی