آیین معرفی کتاب" الگوسازی طرحهای مد کودکان و نوجوانان دختر" در راستای غنای منابع آموزشی صنعت مد و لباس کشوربرگزار شد

۲۳ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۲:۲۳ کد : ۵۴۹۶ اخبار و رویدادها
رئیس دانشکده شریعتی: اعتلاء و غنای منابع آموزشی صنعت مد و لباس کشور گامی مهم در تربیت جوانان متخصص و ثروت آفرین است.

به گزار ش معاونت پژوهش و فناوری، آیین معرفی کتاب الگوسازی طرح های مد کودکان و نوجوانان دختر، برپایه سیستم سایزبندی بومی، رهیافتی نوآورانه به الگوسازی استاندارد، روز سه شنبه 22شهریور 1401 با همت مرکز نوآوری مد و لباس دانشکده دکتر شریعتی و انجمن فرهنگی و هنری پوشاک مدارس ایران، برگزار گردید.

مهندس گرد رئیس دانشکده در سخنرانی خود ضمن قدردانی از پدیدآورنده کتاب الگوسازی طرح های مد کودکان و نوجوانان دختر و با اشاره به نیاز جامعه علمی و صنعت کشور در به روزآمد شدن منابع و نیز تربیت نیروی ماهر و متخصص در صنعت مد و لباس، بر همکاری و هم افزایی اساتید، دانشوران و هنرمندان این حوزه در اعتلای منابع آموزشی کشور و حمایت از آثاری این دست، تاکیدنمود و گفت: دانش آموختگان این حوزه باید توان ثروت آفرینی را با توجه به تخصص و مهارت خود داشته باشند.

در این آیین که اساتید، فرهیختگان، هنرمندان و فعالان صنعت در حوزه یادشده حضور داشتند، دکتر الهی مدیر گروه طراحی پارچه و لباس و رییس مرکز نوآوری دانشکده، مطالبی را در باب حضور فعال فارغ التحصیلان این دانشکده در عرصه های مختلف آموزشی و صنعت و نیز ضرورت انجام فعالیت های علمی در این حوزه ارائه نمود.

در ادامه حمید یوسفی پدید آورنده کتاب الگوسازی طرح های مد کودکان و نوجوانان دختر و نوآور سیستم سایزبندی بومی، در مورد فرآیند چاپ کتاب سخنانی ارائه نمود و سپس افزود: با توجه به اهداف اساسنامه‌ای و موضوع فعالیت های این انجمن از جمله جریان سازی فرهنگی، تربیت نیروهای ماهر و ...، انجمن در انجام فعالیت های پژوهشی خود دست یاری اساتید و فرهیختگان این حوزه را می فشارد.

حسن ختام این آیین، تقدیر ریاست دانشکده از حمید یوسفی به جهت پدیدآورنده این کتاب تالیفی و نیز تقدیر و سپاس انجمن فرهنگی و هنری پوشاک مدارس از مهندس گرد رئیس دانشکده،  دکتر روایی معاون پژوهش و فناوری دانشکده و دکتر الهی مدیر گروه طراحی پارچه و لباس و رییس مرکز نوآوری دانشکده به پاس حمایت و زحمات ایشان در برگزاری این آیین بود.