قهرمانی مقتدرانه تیم تنیس روی میز بانوان استان تهران

۱۴ شهریور ۱۴۰۱ | ۲۰:۱۸ کد : ۵۴۳۸ اخبار و رویدادها

به گزارش روابط عمومی و به نقل از اداره تربیت بدنی دانشکده، تیم تنیس روی میز استان تهران در یازدهمین المپیاد ورزشی کارمندان و اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای، موفق به کسب کاپ طلای تیمی شد.
اعضای تیم:
خانم ها
زهرا اسکندری از دانشکده شریعتی
لیلا لمسه چی از دانشکده شریعتی
فهیمه رمضانی از دانشکده ولیعصر

گفتنی‌ است، این المپیاد با حضور استان های منتخب مناطق دهگانه دانشگاه فنی و حرفه ای از تاریخ 10لغایت ۱۵ شهریور ۱۴۰۱ به میزبانی استان آذربایجان غربی در ارومیه برگزار شد و استان تهران به عنوان تیم منتخب منطقه ۲ در این المپیاد شرکت کرد.

همچنین در بخش انفرادی، خانم زهرا اسکندری از تهران قهرمان شد و خانم فهیمه رمضانی از تهران موفق به کسب عنوان نایب قهرمانی گردید.

این موفقیت را تبریک عرض نموده و آرزوی توفیقات روز افزون برای ایشان از خداوند منان خواهانیم.

کلید واژه ها: نتیم تنیس روی میز مقام قهرمانی استان تهران