رئیس دانشکده شریعتی در پیامی فرا رسیدن هفته دولت و روز کارمند را تبریک گفت.

۰۲ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۱:۲۱ کد : ۵۳۵۶ اخبار و رویدادها
به گزارش روابط عمومی دانشکده، متن پیام تبریک مهندس مرضیه گرد به شرح ذیل است:
رئیس دانشکده شریعتی در پیامی فرا رسیدن هفته دولت و روز کارمند را تبریک گفت.

بسم الله الرحمن الرحیم
هفته اول شهریور ماه که به یاد شهیدان والا مقام رجایی و باهنر به نام هفته دولت نامگذاری شده است، یادآور ایثارگری ها و از خود گذشتگی های دلیرمردانی بوده که غیر از خدا هیچ نمی دیده و تمام هدفشان خدمت به خلق و اعتلای انقلاب اسلامی بوده است. همزمانی هفته دولت و ایام شهادت شهیدان رجایی و با هنر با ایام ماه محرم و سوگواری سالار شهیدان و یاران باوفایش، ما را بر آن میدارد که با بهره گیری از ویژگی های والای اخلاقی و رفتاری این شهیدان، آنان را الگوی همیشگی خود قرار داده و در جهت رسیدن به یک مجموعه عدالت محور، متعهد و متدین برای خدمت خالصانه به جامعه، گام برداشته و زمینه های رشد و پیشرفت روزافزون کشور را در حیطه های مختلف به ویژه علم و دانش فراهم آوریم.
اینجانب با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر دولت به عنوان اسطوره های تلاش و خدمت خالصانه، این فرصت را را مغتنم دانسته ، با تبریک روزکارمند از زحمات بی‌دریغ همکاران فرهیخته دانشکده که با تعهد و خلوص در مسیر اهدف عالیه آموزش عالی گام بر می‌دارند، صمیمانه تقدیر و سپاسگزاری می نمایم.
امید است با عنایت معبود بی همتا و در پرتو رهنمودهای مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) با همکاری، همدلی و مسئولیت‌پذیری در راستای ارتقای فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی دانشکده بویژه در عرصه علم ومهارت، گام‌های موثر و بلندی را برداریم ودرکسب رضایتمندی مردم عزیز بخصوص دانشجویان و خانواده های گرامی شان موفق‌تر از گذشته باشیم.

مرضیه گرد
رئیس دانشکده فنی و حرفه‌ای دکتر شریعتی