در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه فنی و حرفه ای کشور تصویب شد؛ تشکیل دانشگاه فنی و حرفه ای استان تهران

۰۲ شهریور ۱۴۰۱ | ۰۷:۱۴ کد : ۵۳۴۶ اخبار و رویدادها اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
جلسه هیئت‌ رئیسه دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور با حضور دکتر خسرویان و اعضاء، روز دوشنبه ۳۱ مردادماه ۱۴۰۱ برگزار شد.

به گزارش اداره‌ کل روابط عمومی دانشگاه، در این جلسه به منظور تسهیل امور، تسریع و ارتقاء فرآیند انجام خدمات در دانشکده ها و آموزشکده های استان تهران بر اساس مصوبات هیات امناء مبنی بر تشکیل واحدهای استانی، هیات رئیسه دانشگاه با انتخاب دانشکده فنی و حرفه ای انقلاب اسلامی به عنوان مسئول واحد استان تهران با تعداد ۶ دانشکده و آموزشکده (دانشکده شمسی پور، آموزشکده ولیعصر(عج)، آموزشکده فنی و کشاورزی شهریار، آموزشکده تربیت بدنی صفادشت، آموزشکده کشاورزی پاکدشت و آموزشکده کشاورزی دماوند) به اتفاق آراء موافقت نمود.

گفتنی است دانشکده فنی و حرفه‌ای دختران دکتر شریعتی به صورت مستقل و زیر نظر سازمان مرکزی فعالیت خواهد داشت.

کلید واژه ها: تشکیل دانشگاه فنی و حرفه ای استان تهران