پیام تبریک رئیس دانشکده شریعتی به رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای به مناسبت تایید حکم ریاست ایشان در کمیته شورای عالی انقلاب فرهنگی

۲۹ مرداد ۱۴۰۱ | ۰۸:۲۲ کد : ۵۳۲۶ اخبار و رویدادها

متن پیام تبریک مهندس گرد به شرح زیر است.

با اهدای سلام و آرزوی توفیق الهی
جناب آقای دکتر عرفان خسرویان ، انتصاب شایسته جنابعالی را به سمت ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای، صمیمانه تبریک عرض نموده و یقین داریم که تعهد و کارآمدی شما نوید بخش تعالی و پیشرفت و ارائه خدمات صادقانه در دانشگاه فنی  و حرفه ای خواهد بود.
بی تردید پشتوانه علمی وتجارب ارزنده شما؛ گامی ارزشمند در جهت تداوم رویکرد تحوّلی در دانشگاه فنی و حرفه ای در گام دوم انقلاب خواهد بود.
امید است در سایه الطاف الهی، عنایات حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و در پرتو رهنمود‌های مقام معظم رهبری (مد ظله العالی)، شاهد توسعه هرچه بیشتر دانشگاه فنی و حرفه ای باشیم
دوام توفیقات روزافزون و سربلندی حضرتعالی را در این امر مهم از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.

کلید واژه ها: رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای پیام تبریک رئیس دانشکده