به مناسبت هفته ملی مهارت کارگاه آموزشی طراحی و مدلسازی شلوار به روش مولر، برگزار شد.

۰۵ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۱:۴۶ کد : ۵۲۷۵ اخبار و رویدادها

به همت معاونت پژوهش و فناوری دانشکده و به مناسبت هفته ملی مهارت؛ با همکاری گروه طراحی و دوخت و کانون شکوفایی و خلاقیت، کارگاهی با عنوان "طراحی و مدلسازی شلوار به روش مولر" در روز سه‌شنبه 4 مردادماه، در محل سالن فرهنگ برگزار گردید.
در این کارگاه که با هدف مهارت در الگو سازی، سایز بندی و برش صنعتی برگزار شده بود؛ استاد جعفری کیان از مدرسین دانشکده، به توضیح الگوسازی شلوار به روش مولر پرداخت. در این کارگاه هنرجویان رسم الگوی اساس شلوار، مناسب خانم ها و آقایان را به روش مولر آموزش دیده و به صورت عملی الگوسازی و طراحی الگو نمودند.
سپس ایرادهای اندامی الگوی شلوار و مدلسازی و برش صنعتی توسط استاد به طور عملی آموزش داده شد.
در بخش پایانی، هنرجویان با اندازه‌های شخصی و اندازه‌های سایز استاندارد، الگوهای مربوط به خود را رسم و اشکالات آن را رفع نموده و الگوها را جهت برش آماده کردند.

کلید واژه ها: کارگاه آموزشی طراحی و مدلسازی شلوار به روش مولر