جشن بزرگ عید غدیر خم برگزار شد

۲۶ تیر ۱۴۰۱ | ۱۰:۱۴ کد : ۵۲۱۳ اخبار و رویدادها
مراسم جشن عید غدیر خم، روز امامت و ولایت، با حضور اساتید و همکاران دوستدار و محب اهل بیت (ع) و در نمازخانه مرکزی دانشکده فنی و حرفه‌ای دکتر شریعتی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده، در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین کاظمی، معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشکده شریعتی، ضمن دعا جهت ظهور و تعجیل امام عصر (عج) و تبریک این روز با سعادت،  جشن عید سعید غدیر خم را یکی از بزرگ‌ترین و زیباترین اعیاد مسلمانان جهان دانست و  اظهار نمود: آیه تبلیغ (مائده: ۶۷) از آخرین آیات نازل شده قرآن بر پیامبر (ص) است. خداوند در قرآن کریم  به چندین نشانه مردم را آگاه کرد که این حکم از جانب خدا به مردم ابلاغ شده است و تصمیمی از جانب پیامبر نبوده است و نیز طبق این آیه، پیامبر اسلام(ص) موظف شد پیامی را به مردم ابلاغ نماید که اگر در رساندن آن کوتاهی کند، رسالت پیامبریِ خود را به انجام نرسانده است.

در این مراسم، با اجرای مولودی‌خوانی مداح اهل بیت عصمت و طهارت (ع) حاج مهدی باقری فضای بسیار شادی برای حاضران در این مراسم فراهم شد.
در پایان این مراسم هدایایی از طرف سادات به همکاران، اهدا و تکریم سادات از طرف دانشکده انجام شد.