برگزاری کارگاه تصویر سازی با عنوان مادری از دیار آفتاب بر گرفته از خاطرات مادر شهید بابایی(کونیکو یامامورا) توسط اساتید و دانش آموختگان هنرمند دانشکده شریعتی

۲۱ تیر ۱۴۰۱ | ۲۱:۵۹ کد : ۵۱۹۲ اخبار و رویدادها

به گزارش روابط عمومی دانشکده شریعتی، ورکشاپ تصویرسازی با عنوان مادری از دیار آفتاب بر گرفته از خاطرات مادر شهید بابایی(کونیکو یامامورا) بعداز ظهر امروز سه شنبه ۲۱ تیرماه با حضور معاون فرهنگی هنری وزیر ارشاد، معاون شبکه دو سیما، معاون فرهنگی سازمان زیبا سازی شهرداری، مدیریت نگارخانه لاله و برخی مسئولین دانشکده شریعتی در محل نگارخانه لاله برگزار شد.
این کارگاه به احترام و بزرگداشت مادر شهید بابایی با اجرای استادان برجسته ی عرصه ی هنر و با حضورجمعی از دانشجویان و علاقه مندان حوزه تصویرسازی به منظور بهره گیری از تجارب اساتید مجرب و متدهای مختلف و تمرین این هنر و اشاره به نکته های گوناگون توسط دیدگاههای متفاوت اساتید همزمان در ۶ نگارخانه شهر تهران(لاله، اندیشه، خانه فرهنگ امام علی(ع)، ملک الشعرای بهار، پردیس و شفق برگزار شد.
شایان ذکر است این ورکشاپ تصویرسازی با مدیریت استاد مصطفی خزائی مدیر گروه هنر دانشکده شریعتی و حضور ده نفر از استادان هنرمند اجرا گردید و بر کارهای هنرجویان نظارت و ارزیابی صورت گرفت.
استادان یدالله تناور، پیمان عدالتی، فرزانه کاویانی، اکرم عباسی، غزاله حسینی دانشجوی فارغ التحصیل، نسیم یاقوتی، ژیلا قوامی، هانیه احمدی، الهام ساداتی، نگار یاسمین دانشجوی فارغ التحصیل، آیدا حبیب قانع دانشجوی فارغ التحصیل، نادیا طیرانی دانشجوی فارغ التحصیل در این ورکشاپ حضور یافته و به خلق اثر پرداختند.
نمایشگاه آثار هنری این استادان و دانش آموختگان در ۶ نگارخانه شهر تهران در معرض دید بازدید کنندگان قرار داده شده است.
گفتنی است این برنامه به صورت زنده از شبکه دو سیما و شبکه آموزش پخش گردید.

کلید واژه ها: تصویرسازی حضور التحصیل فارغ التحصیل دانشجوی فارغ التحصیل فارغ دانشجوی فارغ دانشجوی استادان